Training

Calming Facial

De trainingen van Medik8 worden gegeven volgens een vaste dagindeling. De ochtend bestaat uit het theoriegedeelte, hierin wordt o.a. productuitleg gegeven en kan kennis gemaakt worden met de te gebruiken producten voor de betreffende training. Aan het einde van dit ochtendgedeelte volgt een lunch waarna de training vervolgd wordt met het praktijkgedeelte. Het behandelprotocol wordt in de middag op elkaar geoefend zodat u in uw eigen praktijk de Calming Facial kunt aanbieden. Aan het einde van de training wordt een certificaat van deelname uitgereikt alsmede een trainingspaspoort met daarin alle door Medik8 aangeboden trainingen. Zodra alle trainingen en opleidingen zijn gevolgd, mag u uzelf Medik8 Ultimate Specialist (MUS) noemen.

Calming Facial met het massageprotocol en het Biocellulose masker is een training waar een behandeling voor de gevoelige huid aan bod komt met de exclusieve Medik8 gezichtsmassage en het verbluffende nieuwe Biocellulose masker dat als een tweede huid over de huid valt en kalmerende en verzachtende bestanddelen bevat. Het masker kalmeert direct de geïrriteerde en overgevoelige huid en is ook uiterst geschikt om na de peelbehandelingen van Medik8 in te zetten. Tijdens deze training zal in de ochtend ook roodheid, couperose, rosacea en tevens welke producten van Medik8 je hierbij inzet, besproken worden.

  • De training is gratis.
  • Alle Medik8 producten die voor deze behandelingen worden gebruikt, worden toegelicht.
  • U kunt alle producten zelf zien, voelen en gebruiken in de theorie-ochtend.
  • U gebruikt in de middag zelf alle producten en past de nieuwe technieken toe op elkaar.
  • Het is een Medik8 opleiding specifiek voor gevorderden.
  • Er wordt een certificaat aan u uitgereikt.
  • Uw deelname wordt genoteerd in uw Medik8 trainingspaspoort.
  • Lunch is inbegrepen.

Reserveer direct een stoel voor de training Calming Facial

Ervaring

"Goede producten en een brede lijn om een probleemhuid aan te pakken. Gedurende mijn opleiding heb ik met verschillende merken gewerkt in o.a. een wellnessinstituut."

Elysah Schrader