Training

Chemical Jessner Peel Treatment

De trainingen van Medik8 worden gegeven volgens een vaste dagindeling. De ochtend bestaat uit het theoriegedeelte, hierin wordt o.a. productuitleg gegeven en kan kennis gemaakt worden met de te gebruiken producten voor de betreffende training. Aan het einde van dit ochtendgedeelte volgt een lunch waarna de training vervolgd wordt met het praktijkgedeelte. De geleerde kennis wordt door de cursisten zelf in praktijk gebracht en er wordt geoefend op elkaar. Aan het einde van de training wordt een certificaat van deelname uitgereikt alsmede een trainingspaspoort met daarin alle door Medik8 aangeboden trainingen.

Dit is een training speciaal gericht op schoonheidsspecialistes en huidtherapeuten die ervaring hebben met de level 1 peels van Medik8 en die graag dieper willen werken in de huid en meer resultaat willen bereiken. We bespreken de verschillende producten van Medik8 die hierbij aanbevolen worden. Ook passen we het behandelprotocol van de Chemical Jessner Peel Treatment op elkaar toe.

  • De training isĀ gratis.
  • Alle Medik8 producten ten behoeve van deze peel worden toegelicht.
  • U kunt alle producten zien tijdens het praktijkgedeelte.
  • U gebruikt zelf alle behandelde producten en past de peeling op elkaar toe.
  • Dit betreft een Medik8 opleiding specifiek voor gevorderden.
  • U ontvangt een certificaat van deelname.
  • Lunch is inbegrepen.
Let op: deze training is van 10.00 tot 14.00 uur.

Reserveer direct een stoel voor de training Chemical Jessner Peel Treatment

Ervaring

"Ik kwam bij Medik8 voor de chemical peelings daar had ik hele goede recensies over gelezen, 1 week later zat ik op de starterstraining om kennis te maken met alle producten en ik wil nooit meer anders. De resultaten zijn verbluffend!!!"

Schoonheidssalon Louise