Training

Glowing Facial

De trainingen van Medik8 worden gegeven volgens een vaste dagindeling. De ochtend bestaat uit het theoriegedeelte, hierin wordt o.a. productuitleg gegeven en kan kennis gemaakt worden met de te gebruiken producten voor de betreffende training. Aan het einde van dit ochtendgedeelte volgt een lunch waarna de training vervolgd wordt met het praktijkgedeelte. De geleerde kennis wordt door de cursisten zelf in praktijk gebracht en er wordt geoefend op elkaar. Aan het einde van de training wordt een certificaat van deelname uitgereikt alsmede een trainingspaspoort met daarin alle door Medik8 aangeboden trainingen. Zodra alle trainingen en opleidingen zijn gevolgd, mag u uzelf Medik8 Ultimate Specialist (MUS) noemen. Het behandelprotocol wordt in de middag op elkaar geoefend zodat u in uw eigen praktijk een mooie, luxe Glowing Facial kunt aanbieden.

Glowing FacialĀ is bedoeld voor al onze klanten die met Medik8 werken. Het is een leerzame dag die in het teken staat van ons verhelderend, verfrissend masker met puur vitamine C L-Ascorbinezuur. Dit masker wordt veelal ingezet bij pigment problemen. Dus tijdens deze training leert u ook de soorten van pigmentatie te herkennen en hoe u die kunt behandelen met de producten van Medik8.

  • De training isĀ gratis.
  • Alle Medik8 producten die voor deze behandelingen worden gebruikt, worden toegelicht.
  • U kunt alle producten zelf zien, voelen en gebruiken in de theorie-ochtend.
  • U gebruikt in de middag zelf alle producten en past de nieuwe technieken toe op elkaar.
  • Het is een Medik8 opleiding specifiek voor gevorderden.
  • Er wordt een certificaat aan u uitgereikt.
  • Uw deelname wordt genoteerd in uw Medik8 trainingspaspoort.
  • Lunch is inbegrepen.

Reserveer direct een stoel voor de training Glowing Facial

Ervaring

"Al jaren werk ik met veel plezier met de producten van Medik8. Het biedt een breed assortiment met producten voor iedere huidconditie. Snel en verbluffende resultaten, dit is wat je kan verwachten."

Fettje Bajema