Training

Medik8 Product Training

De trainingen van Medik8 worden gegeven volgens een vaste dagindeling. De ochtend bestaat uit het theoriegedeelte, hierin wordt o.a. productuitleg gegeven en kan kennis gemaakt worden met de te gebruiken producten voor de betreffende training. Aan het einde van dit ochtendgedeelte volgt een lunch waarna de training vervolgd wordt met het praktijkgedeelte. De geleerde kennis wordt door de cursisten zelf in praktijk gebracht en er wordt geoefend op elkaar. Aan het einde van de training wordt een certificaat van deelname uitgereikt alsmede een trainingspaspoort met daarin alle door Medik8 aangeboden trainingen. Zodra alle trainingen en opleidingen zijn gevolgd, mag u uzelf Medik8 Ultimate Specialist (MUS) noemen.

Bij de Medik8 Product Training maakt u voor het eerst kennis met Medik8. Wij gaan u informeren omtrent de filosofie van Medik8 en welke behandelingen en producten gericht zijn op de verschillende huidproblemen. U kunt alle producten zien, voelen en beleven. In de middag wordt er een Medik8 behandelprotocol op elkaar geoefend.

  • U kunt zich alleen voor deze training aanmelden indien u gediplomeerd huidspecialist of huidtherapeut bent.
  • De training isĀ gratis.
  • Het is de eerste training die door iedere Medik8-klant gevolgd wordt en deze training omvat alle basisinformatie over onze producten.
  • U kunt alle producten zelf zien, voelen en gebruiken.
  • Aan het einde van de dag wordt een certificaat uitgereikt.
  • U krijgt het Medik8 trainingspaspoort mee naar huis.
  • Lunch is inbegrepen.

Reserveer direct een stoel voor de training Medik8 Product Training

Ervaring

"Na het gebruik van Medik8 kreeg ik complimentjes over mijn goed uitziende huid. Het is niet moeilijk om het product aan de klanten te verkopen, het product verkoopt zichzelf."

Davinia van der Ent