Behandelingen

Behandelingen voor de ogen
Wilt u weten welke producten het beste resultaat leveren bij behandelingen voor de ogen en hoe u deze moet gebruiken? Download de behandeling hier.
Lees meer
Acne behandelingen van Medik8
Naar schatting heeft tenminste 90% van de bevolking op enig moment in hun leven last van acne. Download de volledige behandeling en leer hoe u acne kunt verminderen bij uw klanten.
Lees meer
Anti-Ageing behandelingen van Medik8
Wilt u meer weten over hoe u huidveroudering het beste kunt behandelen? Download de volledige behandeling door het bijgevoegde formulier in te vullen.
Lees meer
Roodheid behandelingen van Medik8
Wilt u meer weten over hoe u het beste roodheid kunt behandelen? Download de volledige behandeling door het bijgevoegde formulier in te vullen.
Lees meer
Droogheid behandelingen van Medik8
Wilt u meer weten over hoe u het beste droogheid kunt behandelen? Download dan de volledige behandeling hoe een droge huid te behandelen.
Lees meer
Pigmentatie behandelingen van Medik8
Wat kunt u doen tegen hyperpigmentatie voor uw cliënt? Download dan de volledige behandeling door het bijgevoegde formulier in te vullen.
Lees meer
Peelings van Medik8
Wilt u meer weten over peelings? Download de volledige behandeling over peelings door het bijgevoegde formulier in te vullen.
Lees meer
Skinrölla behandeling
Wilt u meer weten over de Skinrölla behandeling? Download dan de volledige behandeling door het bijgevoegde formulier in te vullen.
Lees meer
Proefbehandeling aanvragen
Meld u hier aan voor een Medik8-proefbehandeling door het bijgevoegde formulier in te vullen en maak kennis met de producten van Medik8.
Lees meer
Medik8 Behandelingsvoorschrift
Download het behandelingsvoorschrift en lees alles over de behandelingswijze van Medik8. Download het document hier.
Lees meer
Lichaamsbehandelingen van Medik8
Hoe voert u nu de beste lichaamsbehandeling uit? Download een volledige behandeling voor lichaamsmassages door het bijgevoegde formulier in te vullen.
Lees meer
Ervaring

“Stomverbaasd over de snelle werking van de Medik8 producten. Het contact is altijd heel fijn en ik krijg optimale ondersteuning daar waar nodig”.

Coby Bette | Cyelle Instituut