Trainingen

Purifying Back Ritual & Hand Rejuvenation
In de Purifying Back Ritual & Hand Rejuvenation training staat het lichaam- en een exclusieve handbehandeling centraal. Alle producten worden tijdens de lichaam- en handbehandeling aan u getoond en uitvoerig besproken.
Lees meer
Redness Calming Facial
De training Redness Calming Facial met het massageprotocol en het Biocellulose masker is een training waar een behandeling voor de gevoelige huid aan bod komt met de exclusieve Medik8 gezichtsmassage en het verbluffende nieuwe Biocellulose masker.
Lees meer
Medik8 Verkooptraining
De Medik8 Verkooptraining is bedoeld voor onze depositaires. Het is een leuke en leerzame dag waardoor met handige tips & trucs verkopen in de salon nog makkelijker en leuker zal worden!
Lees meer
Medik8 Advanced Training
Tweedaagse training speciaal voor onze nieuwe depositaires. We gaan hier dieper in op de werking van de producten en op de gehele INCI van alle Medik8 producten.
Lees meer
Chemical Jessner Peel Treatment
Dit is een training speciaal gericht voor schoonheidsspecialistes en huidtherapeuten die ervaring hebben met de level 1 peels van Medik8 en die graag dieper willen werken in de huid en meer resultaat willen bereiken. Ook passen we het behandelprotocol van de Chemical Jessner Peel Treatment op elkaar toe.
Lees meer
Radiance Pigment Treatment
De Radiance Pigment Treatment is bedoeld voor al onze klanten die met Medik8 werken. De dag staat in het teken van ons verhelderende, verfrissende masker met puur vitamine C, L-ascorbinezuur.
Lees meer
Skinrölla Treatment
De Skinrölla Treatment is een geweldige medische, huidverbeterende behandeling. Tijdens de training leert u te werken met deze medische roller.
Lees meer
Acne Balancing Facial
Tijdens deze Acne Balancing Facial leert u de soorten acne te herkennen en aansluitend hoe u die kunt behandelen met de producten van Medik8. Er worden verschillende behandeltechnieken besproken.
Lees meer
Chemical Peel Treatment
De Chemical Peel Treatment van Medik8 is op basis van verschillende zuren die ingezet worden bij verschillende huidproblemen. Reserveer nu uw plek.
Lees meer
Revitalising Eye Ritual
Tijdens de Revitalising Eye Ritual-training staan de luxe oogproducten van Medik8 centraal. Alle oogproducten worden aan u getoond en uitvoerig besproken. In de middag wordt er een luxe oogbehandeling geoefend op elkaar; hierin is tevens de Eye Peel verwerkt. Na deze training kun u deze oogbehandeling aanbieden aan uw klanten om ook de huid rondom de ogen extra te verzorgen, verbeteren en verwennen.
Lees meer
Medik8 Starter Training
Bij de Medik8 Starter Training maakt u voor het eerst kennis met Medik8. Wij gaan u informeren omtrent de filosofie van Medik8 en welke behandelingen en producten gericht zijn op de verschillende huidproblemen. U kunt alle producten zien, voelen en beleven.
Lees meer
Ervaring

“Goede producten en een brede lijn om een probleemhuid aan te pakken.”

Elysah Schrader | Praktijk Beautely