Depositairs

Medik8 is gelanceerd in 2009 en is een award-winning huidverbeteringsmerk, uitsluitend verkocht door huidspecialisten. We zijn 100% Professional Only. Medik8 is geboren uit een passie om te streven naar betere huidgezondheid. Eenieder moet zich zelfverzekerd en mooi kunnen voelen. Dat is waarom we krachtige huidverbetering creëren die zichtbare resultaten levert. In ons Britse laboratorium gaan innovatie en onderzoek hand in hand. We verleggen voortdurend de grenzen van wat mogelijk is zodat we spannende, nooit eerder ontwikkelde huidverbeteringstechnologieën kunnen ontwikkelen. Het is onze missie dat niemand een keuze hoeft te maken tussen mooie huidverzorging en echte resultaten. Ieder Medik8 product heeft een geweldige textuur, een heerlijke geur en krachtige ingrediënten, in combinatie met baanbrekende wetenschap. Zo kunnen wij een mooie huid voor het leven beloven.

Ondersteuning
Elke 8 of 12 weken (naar wens) komt uw eigen Accountmanager bij u langs. Uiteraard ontvangt u ter ondersteuning allerlei materialen zoals: brochures, flyers, een display, posters, handdoeken met Medik8 logo, bandeaus met Medik8 logo, masker- en waaienkwasten met Medik8 logo en samples. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van het Medik8 Depo-klantenportaal. Hierin zijn naast alle productafbeeldingen tevens productinformatie en marketingmateriaal beschikbaar.

Training

U (en uw personeel) wordt/worden helemaal opgeleid tot Medik8 Ultimate Specialist. U ontvangt Certificaten van iedere gevolgde training welke worden bijgehouden in een trainingspaspoort dat u bij de eerste training ontvangt.

Wat kunt u verwachten van de Medik8 trainingen?

  • Iedere training bevat een theorie- en een praktijkgedeelte en u kunt de geleerde technieken direct toepassen in de praktijk.
  • Kennis van ingrediënten.
  • Er wordt uitgebreid ingegaan op de verschillende huidtypen en huidproblemen.
  • Specifieke behandelingen per huidprobleem met het daarbij behorende behandelprotocol. 

Webshop

Verkoop via de website van Medik8.

De voordelen hiervan zijn:
–  u ontvangt een commissie over de verkoop
–  u heeft geen extra voorraad nodig
–  u hoeft niets in te pakken en te verzenden, alles wordt door ons verzorgd
–  u ontvangt de klantgegevens zodat u contact op kan nemen hoe de producten bevallen en
een behandeling voor kan stellen in uw praktijk
– Voor onze Depositairs beschikt Medik8 over een klantenportaal. In dit klantenportaal treft u ons Downloadcenter aan waarin u onder andere productafbeeldingen, video’s, social media-materiaal en documentatie aantreft. U kunt deze materialen downloaden en gebruiken ter ondersteuning van uw (online) marketing.

Opening/open dag

Wij bieden u aan dat uw Accountmanager een dagdeel in uw praktijk komt om een huidanalyse te doen bij uw klanten. Er wordt samen met u gekeken hoe u dit wilt aankleden, met een open dag, een opening of een inloop/infodag, alles is bespreekbaar.

Depositairs