Blog

Probeer de trends er tussenuit te pikken die blijvend zijn

Najaarscollecties worden gepresenteerd, de trends voor deze winter komen weer voorbij. Maar hoe belangrijk is het nu dat je hier als beauty-professional in mee gaat?

Hans Bolder geeft zijn visie op een aantal vraagstukken.

Hoe belangrijk zijn trends voor uw bedrijf?

“Geen ander merk is zo ver vooruitstrevend op de markt als Medik8. Ik ben er van overtuigd dat wij onze klanten de beste trends en meest innovatieve producten voor de toekomst bieden. Trends volgen is makkelijk, maar bij Medik8 zorgen we voor de ontwikkeling. Dat onderbouwen we met bewezen technologie en werking.”

Waar spot u de nieuwste trends?

“Wij luisteren naar trendwatchers en kijken naar wat de farmacie ons gaat bieden. Je ziet nu in Azië een grote trend in gezichtsprays. Deze sprays geven een verkoelende, voedende en beschermende werking tezamen met een heerlijke geur. Daarnaast zien we in beautyland de opkomst van gezichtsmaskers en poederproducten. Maar je hebt ook een ander soort trends, namelijk degene die consumenten volgen. Zo zullen plastic in cosmetica – de zogenaamde microbeads – en MiT-stoffen echt taboe worden in de toekomst. Ook zie je een trend dat mensen zich zorgen maken over te veel aan infrarood- en blauw licht uit computers en telefoons. De cosmetica zal hier verder op inspelen. Bij Medik8 kijken we dus sterk naar deze signalen. Onze producten zijn dan ook vrij van microbeads en MiT.”

Hoe belangrijk is het volgens u voor salons om trends te volgen?

“Trends zijn zeer belangrijk om te volgen. Ze maken de dienst uit van waar de klant naar kijkt of nog naar gaat kijken in de toekomst. Ze zijn dus enorm belangrijk voor je salon en visie.”

Welke trends mag de beautyprofessional niet missen dit najaar?

“Onze r-Retinoate mag je absoluut niet missen. Een sterke trend waar Medik8 op in zet, is de vitamine A-technologie. Met de r-Retinoate brengen we een product op de markt welke acht keer sterker is dan de huidige retinols die op de markt zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat dit product de kijk op huidveroudering compleet op zijn kop gaat zetten.”

Bent u geïnteresseerd in Medik8 en wilt u graag een keer kennismaken met het merk? Reserveer dan hier een stoel voor een gratis training van Medik8.

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

En blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en trainingen

*Verplichte velden