Nieuws

Medik8 presenteert: r-Retinoate Youth Activating Cream

Met trots presenteren wij r-Retinoate Youth Activating Cream!
Een echte doorbraak in de anti-ageing huidverbetering, verpakt in een luxe complete moisturiser.


r-Retinoate heeft een lichte crème-serumachtige textuur met een zeer lichte maar aantrekkelijke geur. R-Retinoate is niet vet, absorbeert snel en hydrateert om alle tekenen van huidveroudering tegen te gaan.

r-Retinoate vertegenwoordigt een echte doorbraak in anti-ageing huidverbetering. Het ingekapselde actieve ingrediënt in r-Retinoate is gepatenteerd en Medik8 is exclusief gebruiker in de professionele huidverbetering. De naam van dit speciale actieve ingrediënt is retinyl retinoate.

Nieuw in de wetenschap

Retinyl Retinoate is nieuw in de wetenschap. Het is een hybride molecuul door retinoïnezuur (bijvoorbeeld Retin-A, tretinoïne etc.) te vermengen met retinol. Deze nieuwe molecuul bezit eigenschappen van beide materialen; verbetering van resultaten van retinolgebruik zonder de bijwerkingen van retinoïnezuur.

r-Retinoate is gemaakt door Medik8 na jaren van laboratorische ontwikkeling zowel intern als in samenwerking met externe deskundigen. Het is niet alleen afdoende om retinyl retinoate te vermengen met een bestaande basiscrème. Talrijke technische uitdagingen moesten worden overwonnen om het potentiële ingrediënt in een uiteindelijke definitieve formule te transporteren.

Zichtbare resultaten

Het nieuwe r-Retinoate crème-serum toont opmerkelijke stabiliteit en in combinatie met vitamine C en vitamine E doeltreffendheid in het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. De huid lijkt visueel voller en helderder na zes weken en de resultaten verbeteren zich verder tot 12 weken en daarna.

Alleen de r-Retinoate-formule van Medik8 bevat de beste ingekapselde vorm van retinyl retinoate, welke in een ander gepubliceerd klinisch onderzoek is bewezen nog stabieler en doeltreffender te werken dan de oorspronkelijke niet-ingekapselde vorm. Dit levert betere en snellere resultaten.

r-Retinoate is dan ook uitgeroepen tot winnaar van de beste Anti-Ageing Moisturiser in de Britse Cosmopolitan Beauty Awards 2016.

Bekijk hier de website van r-Retinoate.

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

En blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en trainingen

*Verplichte velden