Nieuws

Beauty Trade Festival - 28, 29 & 30 september

Beauty Trade Festival is dé plek waar beauty professionals elkaar ontmoeten in een relaxte festivalsfeer. Een bezoek aan Beauty Trade Festival is hèt serieus leuke beauty event en de ideale combinatie van het nuttige en het aangename. Dat maakt Beauty Trade Festival tot het hipste beauty event van het najaar.

Ontdek de nieuwe Medik8 Peelings en Professional producten en bereik jouw eigen Beautiful Skin for Life!

  • Chemische peelings worden snel de nummer één klinische huidbehandeling wereldwijd. Medik8 biedt een breed scala aan peelings aan voor iedereen. Ze zijn specifiek ontwikkeld en gericht op verschillende huidproblemen voor verschillende huidtypen. Al onze peelings zijn geformuleerd met time-releasetechnologie, die de zuren langzaam aflevert, zodat de huid niet overweldigd raakt. Ervaar minder tintelingen, meer comfort en geweldige resultaten!
  • Tijdens de beurs op 28, 29 & 30 september wordt gestart met de voorverkoop van onze prachtige Kerst Kits 2019. We bieden 3 verschillende kits aan, elk met hun eigen karakteristieke Medik8-eigenschappen. We introduceren deze Kits graag aan je!
  • Naast de nieuwe peelings en Kerst Kits lanceert Medik8 tijdens de beurs een aantal nieuwe Professional producten. Deze producten zijn een geweldige aanvulling c.q. verbetering op het reeds bestaande assortiment. Daarnaast zijn onze behandelprotocollen vernieuwd. Wil je graag op de hoogte blijven van al deze vernieuwingen? Bezoek ons dan bij stand 12C010! We praten je graag bij!

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

En blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en trainingen

*Verplichte velden