Nieuws

Liquid Peptides genomineerd voor Professional Beauty Product of the Year 2019!

In de categorie gezichtsverzorging is Liquid Peptides genomineerd voor Professional Beauty Product of the Year 2019.

Liquid Peptides is het meest effectieve serum van Medik8 dat direct geweldige resultaten geeft!

Peptides komen vaker voor in huidverbeteringsproducten, echter zijn peptiden uiterst moeilijk in de huid af te geven. Omdat ze grote en hydrofiele moleculen zijn, hebben ze specifieke toedieningssystemen nodig om ze de huid te laten binnendringen en daadwerkelijk te laten werken. Liquid Peptides maakt gebruik van de kracht van een 30% peptidemengsel in een uitzonderlijk toedieningssysteem om ervoor te zorgen dat de kracht van de peptide niet wordt verminderd door penetratieproblemen. Gecombineerd met hyaluronzuur biedt het een allesomvattende oplossing om het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels te voorkomen.

De huid wordt gevoed, verjongd en jeugdiger!

Genomineerd Gezichtsverzorging

STEM OP ONS!

Deze nominatie houdt in dat Liquid Peptides op een speciale plek bij de Beauty Nominees tijdens de Beauty Trade Special wordt gepresenteerd. Elke bezoeker wordt tijdens de beursdagen in de gelegenheid gesteld om te stemmen. Iedere bezoeker kan één stem uitbrengen. Stemmen kan vanaf zaterdag 6 april t/m maandag 8 april 17.00 uur worden gedaan op de beurs bij de hostessen die aanwezig zijn bij de presentatiezuilen.

Natuurlijk vind jij ook dat Liquid Peptides van Medik8 hèt Professional Beauty Product of the Year 2019 moet worden, dus breng je stem uit! Medik8 is tijdens de beursdagen te vinden op stand 09.D.100.

We zien je graag op de Beauty Trade Special!

Liquid.voor-na

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

En blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en trainingen

*Verplichte velden