Ambassador - Even voorstellen

Mijn naam is Liesbeth van Rijen - van den Hout en ik ben sinds 1990 werkzaam als schoonheidsspecialiste. Vanaf januari jl. ben ik verhuisd met mijn salon naar een winkelpand in Raamsdonksveer.

In 2018 ben ik afgestudeerd als medisch schoonheidsspecialiste bij U-Consultancy. Het medisch aspect geeft een grote meerwaarde in het vak. Zo is mijn kennis op het gebied van huidproblemen vergroot en weet ik beter wanneer klanten moeten worden doorgestuurd naar een arts.

Daarnaast is er tijdens de opleiding veel aandacht besteed aan ingrediƫnten. Hierdoor ben ik bij Medik8 terecht gekomen. Eerst ben ik gestart met de chemische peelingen en vervolgens de acnelijn. Het smaakte al snel naar meer en ik besloot om depositair te worden. Dit betekent dat ik specialist ben in alle producten van Medik8.

Voor mij is Medik8 een prachtig merk, waarin alles klopt: ingrediƫnten, de uitstraling en niet te vergeten de mensen achter het product. Een merk waar ik met recht trots op ben en mij het gevoel geeft alsof ik Medik8 ben.