Nieuws

Medik8 wint Professional Beauty Product of the Year 2018!

Op zondag 22 april 2018 heeft Medik8 tijdens een sfeervolle en spetterende Beauty Award Uitreiking in Nieuwegein de Award Professional Beauty Product of the Year 2018 gewonnen. Deze felbegeerde vakprijs is een keurmerk voor kwaliteit, innovatie en professionaliteit en dit jaar is Crystal Retinal bekroond tot winnaar in de categorie Huidverzorging.

De uitslag kwam tot stand via de voorkeur van een vakjury, plus de uitgebrachte stemmen van de bezoekers van vakbeurs Beauty Trade Special begin deze maand.

In de categorie gezichtsverzorging ging de prijs naar Medik8 Crystal Retinal. Medik8 slaagt er volgens de jury steeds weer in om op de trends vooruit te lopen: “De creatieve geest van de formuleerders brengt ons veel verder dan ooit voor mogelijk gehouden is.”

Wat is Crystal Retinal?

Crystal Retinal is bewezen 11x sneller dan retinol. Deze baanbrekende nachtserum-crème verstevigt de huid, geeft de huid weer volume en minimaliseert fijne lijntjes en rimpels. Daarnaast zorgt het voor een gezonde, jeugdige en gelijkmatige teint.

Doordat Crystal Retinal maar één stap heeft in de omzetting naar retinoïnezuur betekent dit dat Crystal Retinal vergelijkbare klinische kwaliteit kan leveren maar dan 11x sneller dan klassieke vormen van retinol.