Nieuws

Nieuw bij Medik8: Hydr8 B5 Hand Cream SPF 25

Nieuw bij Medik8: Hydr8 B5 Hand Cream SPF 25. Een rijke handcrème met de diepe hydratatietechnologie van Hydr8 B5 Skin Rehydratation Serum. Deze crème herstelt het vochtgehalte en de elasticiteit in jonge, kwetsbare, droge en overwerkte handen. Het absorbeert snel waardoor de huid soepel en gehydrateerd maar niet vettig aanvoelt.


Onze handcrème is uniek om zijn meerdere beschermingsniveaus:
  • bescherming tegen externe invloeden zoals zonneschade en vervuiling;
  • bescherming met breed spectrum SPF 25 (UVA- en UVB-filters);
  • bescherming tegen zichtbare vroegtijdige veroudering door zonneschade.

De anti-vervuilings-technologie helpt bij zuivering van de huid en vormt een dun laagje op het huidoppervlak om te beschermen tegen absorptie van vervuiling.

De handen voelen zachter, intens gehydrateerd en beschermd; tevens worden de nagels sterker en de nagelriemen goed verzorgd voor jeugdig uitziende handen. De crème kan, indien nodig, herhaaldelijk aangebracht worden gedurende de dag.

De hoofdingrediënten zijn:
  • Hyaluronzuur: reguleert het vochtgehalte om de hydratatieniveaus en de elasticiteit te behouden.
  • Vitamine B5: verbetert de vochtcapaciteit van de huid en stimuleert huidregeneratie en wondgenezing. Het werkt ontstekingsremmend en vermindert jeuk.
  • Reinigingstechnologie: het bevat het Moringazaad-extract dat op het huidoppervlak een laagje vormt waardoor absorptie van externe invloeden, zoals sigarettenrook, ozon, zware metalen etc., wordt voorkomen (middels beperking van hechting). Hierdoor blijft de huid zuiver en gezond.
  • Breed spectrum SPF 25: biedt hoge, breed spectrum-beveiliging tegen UVA- en UVB-blootstelling om effectief vrije radicalen-schade te voorkomen. Onze filters zijn milieuvriendelijk en 100% fotostabiel.Handen onthullen vaak je leeftijd en kunnen als eerste huidveroudering aantonen. Verzorg je handen goed, net zoals je je gezicht verzorgt.Moringa-extract wordt verkregen door de zaden uit Moringa Oleifera te winnen. Het is aangetoond dat dit extract beschermt tegen o.a. zware metalen, ozon en sigarettenrook. Het draagt tevens bij tot zuivering van de huid. Moringa-extract vormt een dun laagje op de huid die beschermt tegen vervuilde stofjes door absorptie en hechting te voorkomen.
Bent u geïnteresseerd in een lichaamsbehandeling van Medik8?
Download dan hier gratis de behandeling.

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

En blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en trainingen

*Verplichte velden