Nieuws

Nieuw: Micellar Mousse

Micellar Mousse gaat een stap verder door een ultra-romige textuur te produceren die sneller en effectiever is bij het verwijderen van make-up dan micellair water en traditionele schuimreinigers.

Micellar Mousse is in staat om zware make-up te verwijderen, terwijl het uiterst zacht is voor de huid. Geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

Traditionele micellaire waters hebben geen schijn van kans tegen deze ultra-romige, sulfaatvrije mousse die make-up en vuil moeiteloos verwijdert. Slimme reinigingsmicellen, doordrenkt met voedende olijfolie, verfrissen zachtjes de huid terwijl moringa extract vervuilde deeltjes aanpakt, snel en eenvoudig de dag wegwassen zonder enig residu en zonder gebruik van wattenschijfjes. Super zacht voor zelfs de meest gevoelige huid. Micellar Mousse laat de huid gehydrateerd, verfrist en nooit strak.

Hoofdingrediënten:

* Olijfolie
Lost de onzuiverheden van de dag voorzichtig op uit de huid, voedt de natuurlijke huidbarrière van de huid en vult de natuurlijke oliën aan.

* Moringa Extract
Rijk aan oliezuur, een essentieel vetzuur bekend om zijn hydraterende en voedende eigenschappen. Het vormt tevens een filmlaagje over de huid zodat deze beschermd wordt tegen milieu-invloeden van buitenaf.

* Glycerine
Bevat een natuurlijke vocht-vasthoudende werking in de huid en verbetert de barrièrefunctie van de huid.


SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

En blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en trainingen

*Verplichte velden