Nieuws

Nieuw: The Essential CSA Kit

Onze complete anti-ageing filosofie in één pakket. 

DE SLEUTEL NAAR EEN JEUGDIGE HUID 

Van de Experts in Vitamine A

Huidverbetering hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. De benadering van Medik8 om anti-ageing huidverbetering te ontrafelen, is ingekapseld in de eenvoudige filosofie, CSA. Medik8 gelooft dat het geheim van een gezonde huid net zo eenvoudig is als vitamine C plus zonnebrandcrème overdag en vitamine A ’s nachts.

VITAMINE C PLUS ZONBESCHERMING OVERDAG, VITAMINE A ‘S NACHTS

“Dit is het ultieme vergelijk voor een jongere, gezond uitziende huid. Zo simpel is het. Deze eenvoudige, klinisch bewezen strategie levert resultaten die u kunt zien en voelen. Daarom wijden wij onze middelen om deze eenvoudige filosofie te verfijnen en meer geavanceerde CSA-formules te ontwikkelen met nog grotere voordelen voor de huid.”


Dag_nacht_zonbescherming

Om CSA nog eenvoudiger te maken, heeft Medik8 The Essential CSA Kit gelanceerd; een set met alles wat u nodig heeft om Beautiful Skin for Life te bereiken.

Inbegrepen in de Kit zijn:

Surface Radiance Cleanse (40ml)
Vernieuwt en zuivert de huid om een zachte, stralende teint te onthullen. Deze verfrissende, dagelijkse reiniger bevat een exfoliërend AHA-/AHB-complex van amandel-, melk- en salicylzuur evenals glycerine voor diepe reiniging en porieverfijning, zonder een jeukende of droge huid. Surface Radiance Cleanse bevat extracten van mangosteen en frambozen om natuurlijke bescherming tegen oxidatie te bieden en de barrièrefunctie van de huid te verhogen. Het verwijdert onzuiverheden om de huid te reinigen waardoor deze glad, verfijnd en stralend is.

Daily Radiance Vitamin C (50ml)
Combineer de krachtige antioxidant-voordelen van vitamine C en breed-spectrumbescherming tegen de zon met Medik8’s nieuwe Daily Radiance Vitamin C. Met tetrahyxyldecylascorbaat, een krachtige, stabiele vorm van vitamine C, en superieure UV-filters van SPF30, is Daily Radiance Vitamin C een eenvoudige, één-stapoplossing die ervoor zorgt dat de huid beschermd is tegen vrije radicalenschade en schadelijke UVA- en UVB-stralen. Hierdoor ontstaat een gezonde gloed op de huid.

Night Ritual Vitamin A (50ml)
Gebruik de effecten van vitamine A en word wakker met een nieuwe huid met Medik8’s nieuwe Night Ritual Vitamin A. De rijke crème smelt bij het aanbrengen op de huid en biedt krachtige anti-ageing voordelen. De crème werkt terwijl u slaapt en als de huidcellen het meest effectief zijn. De subtiel geparfumeerde crème versterkt en voedt de huid waardoor deze gehydrateerd en zichtbaar jeugdiger lijkt. Met een hoeveelheid retinol van 0,2% is Night Ritual Vitamin A het perfecte startproduct voor degenen die vitamine A in hun routine willen introduceren.


SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

En blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en trainingen

*Verplichte velden