Nieuws

r-Retinoate Beauty Product of the Year 2017!

Medik8 heeft met r-Retinoate de titel ‘Professional Beauty Product of the Year 2017’ binnen gesleept. Medik8 is hierbij uitgeroepen tot het best verkopende Medik8 land wereldwijd.


Tijdens de Beauty Trade Special in de jaarbeurs in Utrecht is door een vakkundige jury in de categorie Huidverzorging r-Retinoate beoordeeld. Dit oordeel van de jury alsmede de door de bezoekers van de beurs uitgebrachte stemmen hebben ervoor gezorgd dat r-Retinoate op de eerste plaats is geëindigd.

r-Retinoate is dè doorbraak in anti-ageing huidverbetering. De crème is bewezen 8 keer effectiever dan retinol in de bestrijding van tekenen van huidveroudering.

Medik8 is gelanceerd in 2009 en is een wereldwijd bekroond huidverbeteringsmerk. Medik8 gelooft in oplossingen met producten die speciaal geformuleerd zijn ter behandeling van o.a. navolgende huidproblemen: huidveroudering, acne, roodheid, pigmentatie en droogheid. Elk innovatief product is ontwikkeld en wordt door een team van biochemici en farmaceuten in Londen geformuleerd. De Medik8 filosofie dringt aan op het handmatig aanbrengen van kleine hoeveelheden om zo de frisse werking en potentie van de producten te waarborgen. Deze unieke aanpak verdient Medik8 aanbevelingen van vooraanstaande artsen, dermatologen, verpleegkundigen en therapeuten over de hele wereld.

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

En blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en trainingen

*Verplichte velden