Nieuws

Perfectie naar een jeugdige huid

r-Retinoate Youth Activating Cream was in 2016 een enorm succesvolle lancering; het hoogtepunt van 8 jaar hard werk van Medik8-wetenschappers in samenwerking met een Koreaans superlab, om een revolutionair nieuw vitamine A-molecuul te ontwikkelen. Dit ongelooflijk actieve ingrediënt is een hybride van retinol en retinoïnezuur, en gebruikt de kracht van vitamine A van klinische kwaliteit met de lage irritatie van traditionele vormen van retinol.

Gebruikmakend van het succes van de r-Retinoate lancering, lanceert Medik8 een r-Retinoate reeks die binnen de premiumcategorie ‘By Medik8’ zal vallen. Deze uitbreiding van de r-Retinoate-lijn zal r-Retinoate Intense bevatten (een rijke nachtcrème die ook de kracht van het iconische vitamine A-retinaldehyde gebruikt) en r-Retinoate Eye Serum, een lichtgewicht, voedend oogserum dat ideaal is voor het leveren van revolutionair retinyl-retinoaat aan het gevoelige ooggebied.

r-Retinoate Day Night Eye Serum - Lifestyle -

r-Retinoate Day & Night Eye Serum
Youth Activating Cream

Als experts in vitamine A veroverde Medik8 de kracht van retinyl-retinoaat in een baanbrekend serum dat sneller in de huid werkt dan klassiek retinol. Retinyl-retinoaat wordt gemaakt door retinol te fuseren met retinoïnezuur. Dit nieuwe hybride molecuul is in staat om zichtbare resultaten te leveren vanaf slechts 4 weken. Het is ontwikkeld voor gebruik overdag en ’s nachts en is zacht genoeg voor zelfs de meest gevoelige huid.

8x krachtiger dan retinol met multi-gewicht hyaluronzuur voor hydratatie, vitamine E voor antioxidant-bescherming, cafeïne om donkere kringen aan te pakken en hesperidin om wallen te verminderen.

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

En blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en trainingen

*Verplichte velden