Nieuws

Terugblik: Medik8 Special Event 6 en 7 juni

Op dinsdag 6 juni en woensdag 7 juni vond het Medik8 Special Event plaats, voor geïnteresseerden en reeds bestaande klanten. Het waren twee interessante en leerzame dagen, waarin men kennis heeft mogen maken met Medik8 en haar producten. Bekijk hier het fotoverslag van de twee dagen.

Op dinsdag 6 juni jl. hebben we kennis gemaakt met een flink aantal nieuw geïnteresseerden in Medik8. Trainster Alison Wait van Medik8 UK heeft de Medik8 filosofie en de daarbij behorende productenlijn uitgebreid toegelicht. Tevens heeft zij een demonstratie gegeven van een Medik8 behandeling.

Woensdag 7 juni jl. stond in het teken van de Jessner Peel. Zowel in de ochtend als in de middag werd onder leiding van Alison in een tweetal groepen de Jessner Peeling uitgevoerd en ondergaan. Medik8 is er trots op om met zulke gemotiveerde schoonheidsspecialisten te mogen werken!

Heb jij ook interesse om met Medik8 te gaan werken of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op via info@medik8.nl of bel naar 0316-295357.

Bekijk hier ook welke gratis trainingen wij aanbieden.