Nieuws

Winnaar Dutch Beauty Award 2019!

Wij zijn enorm trots dat Medik8, met de heerlijke schuimreiniger Micellar Mousse, de winnaar is van de Dutch Beauty Award in de categorie Huidverzorging Populair. Het is een grote eer dat Medik8 deze prestigieuze Award in de wacht heeft kunnen binnen slepen.

Maandag 15 april 2019 werden in het Compagnietheater in Amsterdam aan de beste introducties van het afgelopen jaar de Beauty Awards uitgereikt. Olcay Gulsun presenteerde de feestelijke uitreiking en reikte de felbegeerde Awards uit aan de winnaars. De winnaar zijn gekozen door een vakkundige jury van beautyjournalisten, Experts of Beauty. Zij vertegenwoordigen de traditionele en online media.

Micellar Mousse is een heerlijke schuimreiniger die een stap verder gaat door een ultra-romige textuur te produceren die sneller en effectiever is bij het verwijderen van make-up dan micellair water en traditionele schuimreinigers. Micellar Mousse is in staat om zware make-up te verwijderen terwijl het uiterst zacht is voor de huid. Het laat de huid gehydrateerd, verfrist en de huid voelt niet strak aan.

DBA.mm

Juryrapport

WINNAAR: Medik8 - Micellar Mousse
Geen droge huid na het reinigen, maar een zacht en fris gevoel. Ideaal voor onder de douche, deze romige mousse die niet alleen reinigt maar de huid ook heerlijk verzorgt. Medik 8 wint met de Micellar Mousse in de categorie Gezichtsverzorging populair.

DBA.1

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

En blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en trainingen

*Verplichte velden